Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspirals - Amanida tricolor
Ingredients per a 2 persones:
100 g Espirals tricolor Bonapasta
1 llauna Tonyina
Pebrot piquillo al gust
1/2 Ceba tallada a daus petits
2 cors Cabdells
Olives negres
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Preparació:
Preparar una salsa vinagreta amb oli, vinagre i la ceba. Preparar al pasta segons instruccions i refredar-la amb aigua al final de la cocció. Muntar l’amanida utilitzant tots els ingredients i la vinagreta.