Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisMeravella - Amanida mediterrània de meravella
Ingredients per a quatre persones:
250 g Meravella integral Bonapasta
450 g Barreja de verdures (pebrot, carbassó, albergínia) tallades a daus petits
12 Tomàquets cherry
1 grapat Panses
4 culleretes Olivada (si és molt densa, barrejar amb una part d’oli)
1 cullera Suc de llimona
Oli d’oliva
Vinagre
Sal
Preparació: Coure la meravella segons instruccions, escorre-la i reservar-la. Escalfar 3 culleres d’oli en una paella gran. Quan estigui calent, afegir-hi la meitat de la verdura i, al minut, la resta. Salar, apujar el foc i saltejar-ho uns 10 minuts. Afegir-hi els tomàquets tallats a quarts, barrejar-ho amb la verdura, parar el foc, tapar i deixar-ho 2 minuts més. Preparar en un bol gran una vinagreta amb 3 culleres d’oli, 4 de vinagre, 3 d’aigua, sal i orenga. Afegir-hi la pasta i les panses, barrejar-ho bé i deixar reposar. Es pot servir tèbia o freda; decorar amb l’olivada.