Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspagueti - Saltejat oriental amb espaguetis
Ingredients per a 4 persones
300 g Espagueti blancs
250 g Tofu tallat a daus d’un centímetre
300 g Bròquil
8 Shitake tallats (si són secs, deixar en remull dues hores)
2 Pastanagues tallada a mitges llunes
6 culleres
Blat de moro dolç
Salsa de soja
Mirin
Sal
Preparació
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou. Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la. Saltejar la pastanaga i el shitake fins que quedin al punt. Afegir-hi el bròquil, el tofu i el blat de moro dolç i remenar. Barrejar a parts igual la salsa de soja, el mirin i aigua de la cocció de la pasta (per exemple 3 culleres de cada). Afegir la pasta a la paella i bolcar-hi el líquid preparat. Barrejar-ho bé, apagar el foc, tapar i deixar-ho reposar de tres a cinc minuts abans de servir.