Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisFideus - Fideus vegetals
Ingredients per a 4 persones:
300 g Fideus integrals
2 grans All
2 culleres Concentrat de tomàquet
1/2 Ceba tallada a dauets petits
450 g Verdura al gust, net i tallada a trossets petits
950 ml Aigua o brou vegetal
1 Llimona
Salsa de soja
Sal i pebre
Julivert
Oli d’oliva
Preparació:
Escalfar un bon raig d’oli a una paella i daurar la ceba i l’all, afegir la meitat de la verdura, pujar el foc al màxim i anar remenant. Al minut, afegir la resta de verdura (si s’utilitzen pèsols, afegir-los més tard quan ja estigui bullint) i continuar remenant uns cinc minuts fins que redueixi considerablement el volum però que no quedi rostida. Apartar del foc, retirar l’all, afegir el concentrat de tomàquet, una cullera de salsa de soja i el pebre i barrejar tot seguit; afegir els fideus i tornar al foc remenant i, al mig minuts, afegir l’aigua (es pot escalfar abans de banda). Salar. Bullir uns 3 minuts a foc viu, baixar el foc i tapar sense remenar més durant uns 8-10 minuts fins que hagi absorbit tot el líquid. Deixar reposar 5 minuts. Servir amb unes rodanxes de llimona i julivert al gust.