Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspagueti - Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix)
Temps de preparació: 5 minuts
Total: 20 minuts
Ingredients per a 2 persones:
40 g Ceba
20 g Oli Oliva
100 g Bacon a tires
120 g Nata líquida
300 g Aigua
½ cullerada Sal
200 g Espaguetis blancs Bonapasta
1 Rovell d’ou batut
40 g Formatge ratllat
Preparació:
1-Posar la ceba i l’oli al vas i triturar 4 seg/vel 5
2-Afegir el bacon i programar 4 min/ Varoma/Gir a l’esquerra/ Vel.cullera
3-Fer baixar les restes de sofregit que hagin quedat a les parets del vas. Afegir-hi l’aigua, la sal i els espaguetis i programar 14 min/100ºC/Gir a l’esquerra/Vel. cullera. Es poden trencar els espaguetis per la meitat per facilitar-ne la cocció, o utilitzar altres tipus de pasta com macarrons.
4-Quan faltin 2 minuts de cocció, afegir el rovell per la boca del vas.
5-Posar en un plat, tirar-hi el formatge ratllat per sobre i servir.