Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisMacarrons - Macarrons amb pollastre i crema de llet
Ingredients per a 4 persones:
4 cullerades Oli d’oliva
500 g Pit de pollastre desossat
1 gra All
600 ml Brou de pollastre baix en sal
100 ml Crema de llet
400 g Macarrons Bonapasta
100 g Formatge parmesà ratllat
Sal i pebre
Preparació:
Tallar el pit de pollastre en trossets petits. Salpebrar i fregir en una cassola amb oli d’oliva ben calent. Un cop està daurat, afegir un gra d’all tallat a trossos ben petits i saltejar-ho tot junt durant un minut.
Afegir el brou, la crema de llet i els macarrons crus i barrejar-ho tot. Portar-ho a ebullició, i un cop estigui bullint, tapar la cassola i deixar el foc al mínim. Coure-ho a foc lent durant uns 15 minuts. Treure-ho del foc, i afegir-hi el formatge ratllat. Salpebrar al gust.