Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Macarrons - Macarrons amb pollastre i crema de llet

 

Ingredients per a 4 persones:

4 cullerades Oli d’oliva

500 g Pit de pollastre desossat

1 gra All

600 ml Brou de pollastre baix en sal

100 ml Crema de llet

400 g Macarrons Bonapasta

100 g Formatge parmesà ratllat

Sal i pebre

Preparació:

Tallar el pit de pollastre en trossets petits. Salpebrar i fregir en una cassola amb oli d’oliva ben calent. Un cop està daurat, afegir un gra d’all tallat a trossos ben petits i saltejar-ho tot junt durant un minut.
Afegir el brou, la crema de llet i els macarrons crus i barrejar-ho tot. Portar-ho a ebullició, i un cop estigui bullint, tapar la cassola i deixar el foc al mínim. Coure-ho a foc lent durant uns 15 minuts. Treure-ho del foc, i afegir-hi el formatge ratllat. Salpebrar al gust.

 
© 2024 Natureco s.l.