Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espagueti - Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs

 

Ingredients per a 4 persones:

400 g Espaguetis blancs de blat Bonapasta

400 g Cors de carxofa en llauna

200 g Xampinyons en llauna

Mitja Ceba

1 gra All

1 l Brou vegetal

50 g Espinacs congelats

Oli d’oliva

Orenga

Farigola

Pebre

Preparació:

Buidar el líquid de les llaunes de carxofes i xampinyons i tallar els productes a daus. Tallar la ceba i l’all a làmines.
Partir els espaguetis per la meitat i posar-los dins d’una cassola. Afegir-hi el brou vegetal, les carxofes, els xampinyons, la ceba, l’all i l’oli, juntament amb l’orenga, la farigola i el pebre. Procurar que el brou cobreixi la resta d’ingredients. Posar la tapa i portar a ebullició posant el foc al màxim.
A la que comenci a bullir, remoure la cassola per distribuir bé els ingredients i evitar que la pasta s’enganxi. Baixar el foc al mínim, just perquè continuï bullint, i deixar-li 15 minuts o fins que el líquid pràcticament s’hagi absorbit. Barrejar de tant en tant per evitar que s’enganxi.
Un cop la pasta s’hagi cuit, amb el foc apagat, afegir els espinacs congelats i tapar la cassola per permetre que els espinacs es coguin amb el vapor restant. Servir calent

 
© 2024 Natureco s.l.