Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Macarrons - Macarrons amb salsa de camagrocs

 

Ingredients per a 4 persones:

300 g Macarrons blancs o integrals Bonapasta al gust

¼ (35 g) Ceba tallada a dauets petits

3 cullerades Oli d’oliva

130 g Camagrocs frescos nets

250 ml Cuisine d’arròs ( o nata líquida)

150 ml Aigua

Sal

Pebre

Preparació:

Per a la salsa:

Escalfar l’oli i sofregir la ceba fins que quedi ben daurada. Posar-hi els camagrocs i apujar el foc perquè vagin deixant el seu líquid . Afegir-hi l’aigua i quan arrenqui el bull deixar un minut abans d’incorporar-hi la nata; baixar el foc i coure uns 5 minuts a foc lent. No ha de quedar molt espessa (per canviar la consistència es pot afegir més líquid o rebaixar fent-lo bullir una estona). Salpebrar al gust.

Muntatge del plat:

Mentrestant, preparar la pasta segons les instruccions. Barrejar-la amb la salsa calenta, deixar-ho reposar 1 minut i servir. Per donar-li al plat un toc especial s’hi poden afegir unes quantes baies assecades (panses, aranyons, etc.) o flor d’espígol.

 
© 2024 Natureco s.l.