Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisMacarrons - Macarrons amb salsa de camagrocs
Ingredients per a 4 persones:
300 g Macarrons blancs o integrals Bonapasta al gust
¼ (35 g) Ceba tallada a dauets petits
3 cullerades Oli d’oliva
130 g Camagrocs frescos nets
250 ml Cuisine d’arròs ( o nata líquida)
150 ml Aigua
Sal
Pebre
Preparació:
Per a la salsa:
Escalfar l’oli i sofregir la ceba fins que quedi ben daurada. Posar-hi els camagrocs i apujar el foc perquè vagin deixant el seu líquid . Afegir-hi l’aigua i quan arrenqui el bull deixar un minut abans d’incorporar-hi la nata; baixar el foc i coure uns 5 minuts a foc lent. No ha de quedar molt espessa (per canviar la consistència es pot afegir més líquid o rebaixar fent-lo bullir una estona). Salpebrar al gust.
Muntatge del plat:
Mentrestant, preparar la pasta segons les instruccions. Barrejar-la amb la salsa calenta, deixar-ho reposar 1 minut i servir. Per donar-li al plat un toc especial s’hi poden afegir unes quantes baies assecades (panses, aranyons, etc.) o flor d’espígol.