Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

CAT
 
ESP

 
 

QUÈ ÉS BONAPASTA?

• Bonapasta és una pasta ecològica de gran qualitat, produïda artesanalment a Moià i comercialitzada per Natureco.

• És una pasta de km 0, ja que en un àmbit territorial molt petit, s’aconsegueix fer tot el circuit de conreu, transformació, producció i comercialització de la pasta.

• En l’elaboració, s'utilitzen com a matèria prima diversos cereals conreats al Moianès o l’entorn més proper.

• Es molina el cereal a les instal•lacions de Natureco a Moià i es transforma de manera artesana utilitzant motllos de bronze per estirar la pasta. Es premsa a baixa pressió i s’asseca lentament a baixa temperatura per no alterar les característiques nutricionals i de textura de la pasta. Aquest procés assegura una pasta molt gustosa, de gran qualitat i al seu punt òptim de consistència.

• Sense additius ni conservants.

• L'any 2010 el projecte Bonapasta rep el premi a millor producte de la fira Biocultura de Barcelona.

 
 
© 2024 Natureco s.l.