Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 
 

NATURECO DISTRIBUÏDOR DE LINWOODS A CATALUNYA

 

La incorporació a Natureco coincideix amb el llançament per part de Linwoods de la nova gama de llavors mòltes de cànem, elaborada a partir de la llavor sencera aprofitant tota la fibra i valors nutricionals. La llavor de cànem és rica en proteïna vegetal, amb alt contingut en magnesi i Omega 3, 6 i 9.

Igual que la resta de la gama Linwoods, tots els productes són sense gluten, sense lactosa, sense sucre ni sal afegida i sense additius ni conservants. Aptes per a dietes vegetarianes i veganes. Es poden prendre amb els cereals cada matí, amb iogurts i smoothies, escampar sobre la fruita i amanides, afegir a pastissos o barrejar amb sopes i guisats.

Pionera i líder indiscutible en el mercat de llavors mòltes la seva àmplia gama de llavors proporcionen una manera fàcil i còmode d’incloure a la dieta diària Omega3, fibra, antioxidants, vitamines i minerals. Les llavors es molen en fred, facilitant d’aquesta manera l’absorció dels seus nutrients.

Els orígens de Linwoods comencen amb el negoci familiar l’any 1946 amb l’obertura d’una botiga de queviures en una petita vila d’Irlanda del Nord. El negoci creix fins que a l’any 1962 passa a mans del fill John Woods actual propietari. Arrel d’un greu problema de salut que John Woods pateix l’any 1996, canvia el seu estil de vida i sobretot la seva alimentació. Aquest fet el fa conèixer el món de les llavors i les seves propietats i comença el seu propi projecte de llavors de lli mòltes. És aquí on comença la història actual de la marca. Actualment, dóna feina a més de 300 treballadors a Irlanda del Nord i els seus productes es distribueixen a més de 25 països arreu del món.

 
 
 
© 2023 Natureco s.l.