Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
       
 

Sobre nosaltres

 

Natureco és una empresa de Moià, dedicada a la distribució de productes ecològics. Vàrem iniciar la nostra activitat l’any 1993 amb la intenció de fer arribar productes ecològics als comerços de tot el territori català.  La nostra voluntat és la d’oferir un servei de distribució de productes ecològics frescos, secs i congelats a botigues especialitzades, donant un servei de qualitat i posant-nos al servei dels nostres clients per assessorar-los en tot allò que necessitin.

Des de Natureco sempre hem volgut fomentar un nou concepte de consum ecològic, responsable i sostenible i dotar el producte ecològic de l’estatus de normalitat necessari per obtenir el reconeixement de tota la societat. També hem participat, juntament amb d'altres persones i col•lectius, en el desenvolupament de noves formes d’entendre les relacions socials i comercials.
Disposem d’una àmplia oferta de productes d’alimentació ecològica; secs, frescos i congelats, que fem arribar a clients de Catalunya i Andorra amb transport propi i València i les Illes Balears, amb transport extern. També, oferim productes de cosmètica, neteja i higiene personal.

Som membres d'IFOAM (Federació Internacionals de moviments d'agricultura ecològica) amb l'objectiu de participar en el creixement i desenvolupament de l'agricultura ecològica, i tot el que l'envolta, dins d'un context global a partir de l'experiència local.

 
 
 

Vídeo corporatiu

 
 
 
 

Instal·lacions

 
 
 
© 2023 Natureco s.l.