Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espagueti - Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega

 

Ingredients per a 4 persones:

400 g Macarrons integrals d’espelta Bonapasta

1 Ceba tallada a làmines

6 grans All tallats a làmines

Mitja cullerada (de cafè)

Pebre vermell

4 branques Alfàbrega (dues per la cocció i dues per a la guarnició)

3 cullerades

Oli d’oliva verge extra

Sal i pebre

4 tasses i ½ Aigua

100 g Formatge parmesà ratllat

Preparació:

Posar la pasta, el tomàquet, la ceba, els alls, l’alfàbrega, el pebre vermell, el pebre negre, l’oli, la sal i l’aigua en una cassola. Portar a ebullició posant el foc al màxim. Barrejar la mescla de tant en tant durant uns 13 minuts, fins que l’aigua pràcticament s’hagi evaporat.
Rectificar de sal i pebre, i servir amb oli, parmesà i alfàbrega fresca.

 
© 2024 Natureco s.l.