Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspagueti - Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega
Ingredients per a 4 persones:
400 g Macarrons integrals d’espelta Bonapasta
1 Ceba tallada a làmines
6 grans All tallats a làmines
Mitja cullerada (de cafè)
Pebre vermell
4 branques Alfàbrega (dues per la cocció i dues per a la guarnició)
3 cullerades
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
4 tasses i ½ Aigua
100 g Formatge parmesà ratllat
Preparació:
Posar la pasta, el tomàquet, la ceba, els alls, l’alfàbrega, el pebre vermell, el pebre negre, l’oli, la sal i l’aigua en una cassola. Portar a ebullició posant el foc al màxim. Barrejar la mescla de tant en tant durant uns 13 minuts, fins que l’aigua pràcticament s’hagi evaporat.
Rectificar de sal i pebre, i servir amb oli, parmesà i alfàbrega fresca.