Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espirals - Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets

 

Ingredients per a 4 persones:

400 g Espirals integrals d’espelta Bonapasta

2 Albergínies

300 g Rovellons

200 g Xampinyons

1 gra All

Julivert

Oli

Sal i pebre

Preparació:

Tallar l’albergínia a daus. Netejar els rovellons i els xampinyons i tallar-los a daus.
Posar una paella al foc amb oli d’oliva i saltejar l’albergínia i els bolets. Quan ja estiguin fregits, afegir l’all i el julivert trinxats. Rectificar amb sal i pebre.
Coure la pasta segons instruccions.
Escórrer la pasta i abocar-la a la paella perquè es barregi bé amb els bolets. Servir calent.

 
© 2024 Natureco s.l.