Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspirals - Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets
Ingredients per a 4 persones:
400 g Espirals integrals d’espelta Bonapasta
2 Albergínies
300 g Rovellons
200 g Xampinyons
1 gra All
Julivert
Oli
Sal i pebre
Preparació:
Tallar l’albergínia a daus. Netejar els rovellons i els xampinyons i tallar-los a daus.
Posar una paella al foc amb oli d’oliva i saltejar l’albergínia i els bolets. Quan ja estiguin fregits, afegir l’all i el julivert trinxats. Rectificar amb sal i pebre.
Coure la pasta segons instruccions.
Escórrer la pasta i abocar-la a la paella perquè es barregi bé amb els bolets. Servir calent.