Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspagueti - Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons
Recepta cedida per Puri González
Ingredients per a 4 persones:
350 g Espaguetis blancs d’espelta
140 ml Oli
25 g Parmesà
15-20 g Julivert
20 g Pinyons
1 gra All
1 polsim Sal
Preparació:
Bullir els espaguetis en 2 litres d’aigua amb sal durant 13 minuts
Posar en un vas de la batedora el julivert, els pinyons, el parmesà ratllat, l’all, l’oli i una mica de sal i triturar-ho tot amb la batedora.
Escórrer els espaguetis, posar-los al plat i afegir-hi la salsa per sobre.
Podeu reservar un got d’aigua de la cocció de la pasta per afegir-lo al plat si us sembla que els espaguetis queden massa secs