Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espagueti - Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons

 

Recepta cedida per Puri González

Ingredients per a 4 persones:

350 g Espaguetis blancs d’espelta

140 ml Oli

25 g Parmesà

15-20 g Julivert

20 g Pinyons

1 gra All

1 polsim Sal

Preparació:

Bullir els espaguetis en 2 litres d’aigua amb sal durant 13 minuts

Posar en un vas de la batedora el julivert, els pinyons, el parmesà ratllat, l’all, l’oli i una mica de sal i triturar-ho tot amb la batedora.

Escórrer els espaguetis, posar-los al plat i afegir-hi la salsa per sobre.

Podeu reservar un got d’aigua de la cocció de la pasta per afegir-lo al plat si us sembla que els espaguetis queden massa secs

 
© 2024 Natureco s.l.