Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Espirals - Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta

 

Ingredients per a 4 persones

350 g Espirals integrals d’espelta

1 kg Pebrot verd i vermell (evitar peces grans amb alt contingut d’aigua)

2 Pastanagues

2 Cebes

250 g Seitan tallat a daus

3 culleres

Concentrat de tomàquet

4 culleretes

Pebre vermell dolç

Oli d’oliva

Sal

Pebre

Preparació:

Netejar i tallar la verdura: les cebes a mitges llunes, el pebrot a tires d’uns 3-4 cm, la pastanaga a rodanxes. Escalfar un bon raig d’oli en una cassola (també es pot preparar amb olla a pressió per a una cocció més curta), afegir-hi la ceba, el pebrot i la pastanaga en intervals d’uns 1-2 minuts a foc alt sense que quedi rostit. Afegir-hi el seitan, el pebre vermell, pebre al gust i el concentrat de tomàquet, saltejant tot. Ofegar-ho amb uns 500 ml d’aigua (que quedin cobertes dues terceres parts dels ingredients) i fer-ho bullir. Baixar el foc i deixar amb una cocció tranquil·la uns 30 minuts. Si es vol obtenir una textura més de salsa, es pot espessar amb 1-2 culleretes de farina o maizena (dissoldre-la prèviament amb una mica d’aigua).

Variació: si es vol obtenir un plat més picant, es pot afegir bitxo a gust juntament amb la ceba i treure-la a mitja cocció.

 
© 2024 Natureco s.l.