Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisEspirals - Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta
Ingredients per a 4 persones
350 g Espirals integrals d’espelta
1 kg Pebrot verd i vermell (evitar peces grans amb alt contingut d’aigua)
2 Pastanagues
2 Cebes
250 g Seitan tallat a daus
3 culleres
Concentrat de tomàquet
4 culleretes
Pebre vermell dolç
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Preparació:
Netejar i tallar la verdura: les cebes a mitges llunes, el pebrot a tires d’uns 3-4 cm, la pastanaga a rodanxes. Escalfar un bon raig d’oli en una cassola (també es pot preparar amb olla a pressió per a una cocció més curta), afegir-hi la ceba, el pebrot i la pastanaga en intervals d’uns 1-2 minuts a foc alt sense que quedi rostit. Afegir-hi el seitan, el pebre vermell, pebre al gust i el concentrat de tomàquet, saltejant tot. Ofegar-ho amb uns 500 ml d’aigua (que quedin cobertes dues terceres parts dels ingredients) i fer-ho bullir. Baixar el foc i deixar amb una cocció tranquil·la uns 30 minuts. Si es vol obtenir una textura més de salsa, es pot espessar amb 1-2 culleretes de farina o maizena (dissoldre-la prèviament amb una mica d’aigua).
Variació: si es vol obtenir un plat més picant, es pot afegir bitxo a gust juntament amb la ceba i treure-la a mitja cocció.