Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí. Aceptar

 
CAT
 
ESP
 
 

Macarrons - Macarrons al ragú de xampinyons

 

Ingredients (per a 4 persones)

300 g

Macarrons blancs Bonapasta

500 g

Xampinyons i/ o altres bolets de temporada

1/2

Ceba tallada a dauets petits

250 ml

Nata líquida (o crema de llet)

40 ml

Vi blanc (o brou de verdures)

1 branca

Romaní (fresc si és possible)

Salsa de soja

Sal

Pebre

Oli d’oliva

Preparació

Escalfar un raig d’oli en una cassola mitjana i rossejar-hi la ceba amb el romaní fins que estigui ben daurada. Afegir-hi els bolets nets i tallats a quarts. Deixar que agafin color, salar, afegir-hi una cullera de salsa de soja al vi i ofegar les verdures remenant; tapar. Deixar-ho coure a foc baix uns cinc minuts. Retirar el romaní i afegir-hi la nata, fer-ho bullir i deixar-ho amb foc viu uns 2 minuts.

 
© 2024 Natureco s.l.