Altres receptes
Amanida mediterrània de meravella Amanida tricolor Brou amb escarola i cabell d'àngel Espaguetis a la carbonara exprés (thermomix) Espaguetis amb salsa de julivert, parmesà i pinyons Espaguetis carbonara vegetal Espaguetis sene feina amb carxofes, xampinyons i espinacs Espaguetis sense feina amb tomàquets cherry i alfàbrega Espirals integrals d'espelta amb albergínies i bolets Fideus vegetals Gulash de seitan amb espirals integrals d'espelta Macarrons al ragú de xampinyons Macarrons amb pollastre i crema de llet Macarrons amb salsa de camagrocs Saltejat oriental amb espaguetisMacarrons - Macarrons al ragú de xampinyons
Ingredients (per a 4 persones)
300 g
Macarrons blancs Bonapasta
500 g
Xampinyons i/ o altres bolets de temporada
1/2
Ceba tallada a dauets petits
250 ml
Nata líquida (o crema de llet)
40 ml
Vi blanc (o brou de verdures)
1 branca
Romaní (fresc si és possible)
Salsa de soja
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Preparació
Escalfar un raig d’oli en una cassola mitjana i rossejar-hi la ceba amb el romaní fins que estigui ben daurada. Afegir-hi els bolets nets i tallats a quarts. Deixar que agafin color, salar, afegir-hi una cullera de salsa de soja al vi i ofegar les verdures remenant; tapar. Deixar-ho coure a foc baix uns cinc minuts. Retirar el romaní i afegir-hi la nata, fer-ho bullir i deixar-ho amb foc viu uns 2 minuts.