Tancar
Coco frost cacau i avellana 475 ml
Abbot Kynney's
Certificació ecològica: NL-BIO-01
Origen de la matèria prima:
No UE
Ingredients
crema de coco* 29% (extracte de coco*, aigua), aigua, aigua de coco*, sucre de canya*, 10% salsa de cacau* (xarop d'atzavara*, aigua, cacau* en pols baix en greix , midó de blat de moro*), xarop de glucosa-atzavara*, avellanes caramel·litzades* 4,2% (avellanes*, sucre de canya*), estabilitzant: goma guar*, goma garrofí*, emulgent: lecitina de gira-sol*, fibra alimentària*. Conté fruits de closca.(*)=De cultiu ecològic.
Al·lèrgens
Gluten | |
Llet i derivats | |
Ous | |
Fruits de closca | |
Cacauets | |
Sèsam | |
Soja | |
Peix | |
Crustacis | |
Moluscs | |
Api | |
Mostassa | |
Tramussos | |
Diòxid de sofre/Sulfits |
Informació nutricional
Kj | 1042 |
Kcal | 248 |
Greixos | 14 |
Greixos saturats | 11 |
Hidrats de carboni | 27 |
dels quals sucres | 24 |
Fibra alimentària | |
Proteïnes | 2,40 |
Sal | 0.03 |
Productes relacionats
Polo de gerd (6ut)
Polo de mango (6ut)
Gelat de coco
Gelat d'avellana
Gelat de vainilla
Gelat de xocolata
Gelat de vainilla
Gelat de xocolata
Gelat d'stracciatella
Mini gelat xocolata i gerds
Mini gelat ametllat
Coco frost natural
Coco frost caramel salat i nous pacanes
Coco frost maduixa i galeta
Coco frost vainilla
Coco frost mango i fuita de la passió
Coco frostick magnum xocolata
Gelat de ametllas cobert de xocolata
Coco frostick doble xocolata