Noves tallarines integrals d'espelta

16/01/2014

Les tallarines estan fetes a partir de sèmola integral d'espelta conreada al Moianès.

Igual que la resta d'articles de Bonapasta, està feta amb el millor cereal,
utilitzant motllos de bronze, premsada a baixa pressió i assecada lentament a baixa temperatura.

Aquest procés assegura una pasta molt gustosa, de gran qualitat i al seu punt òptim de consistència.

La presentem en format de 500 g i té un temps de cocció d'entre 13 i 15 minuts.

 
 

Tasta les noves varietats de Bonapasta

25/05/2016

 

L'etiquetatge alimentari en profunditat

20/01/2016

 

Segueix el creixement de l'espelta

11/12/2015

 

Segueix l'actualitat de Bonapasta al facebook

28/05/2014

 

Biocultura Barcelona 2014

02/05/2014

 

Visita'ns a Biocultura València

26/02/2014

 

Bones Festes

27/12/2013

 

Tasta els nostres pistons

04/12/2013

 

L'espelta comença a germinar

28/11/2013

 

Estrena del Facebook de Bonapasta

20/11/2013

 

Nous sacs de farina d'espelta integral

17/10/2013

 

Bonapasta és notícia

29/08/2013

 

Acaba la sega de l'espelta

01/08/2013

 

Nova recepta d'espaguetis

08/07/2013

 

Nova imatge de Bonapasta

08/04/2013