Tasta els nostres pistons

04/12/2013


Coincidint amb l’entrada del fred, acabem de treure al mercat els nous pistons blancs de blat.

Els trobareu en format de 250 g. Tenen un temps de cocció
d’entre 10 i 12 minuts, i com sempre són molt gustosos i un cop bullits sempre queden al seu punt òptim de consistència.

Demaneu-los a la vostra botiga. Són ideals per fer sopes que us faran entrar en calor durant els mesos d’hivern !

https://www.facebook.com/pages/BONAPASTA/549553618471468?ref=hl

 
 

Tasta les noves varietats de Bonapasta

25/05/2016

 

L'etiquetatge alimentari en profunditat

20/01/2016

 

Segueix el creixement de l'espelta

11/12/2015

 

Segueix l'actualitat de Bonapasta al facebook

28/05/2014

 

Biocultura Barcelona 2014

02/05/2014

 

Visita'ns a Biocultura València

26/02/2014

 

Noves tallarines integrals d'espelta

16/01/2014

 

Bones Festes

27/12/2013

 

L'espelta comença a germinar

28/11/2013

 

Estrena del Facebook de Bonapasta

20/11/2013

 

Nous sacs de farina d'espelta integral

17/10/2013

 

Bonapasta és notícia

29/08/2013

 

Acaba la sega de l'espelta

01/08/2013

 

Nova recepta d'espaguetis

08/07/2013

 

Nova imatge de Bonapasta

08/04/2013