Nous sacs de farina d'espelta integral

17/10/2013

 

Aquest mes d'octubre, en el Molí Fariner de Natureco, hem iniciat l'envasat de la farina d'espelta integral en el format de sacs de 25 kg.

 

La farina, que té l'aval del CCPAE, prové d'espelta cultivada íntegrament al Moianès. És produïda en un molí d'alta tecnologia alemanya, que molina el gra a baixa temperatura, conservant així totes les propietats originals del cereal

 
 

Tasta les noves varietats de Bonapasta

25/05/2016

 

L'etiquetatge alimentari en profunditat

20/01/2016

 

Segueix el creixement de l'espelta

11/12/2015

 

Segueix l'actualitat de Bonapasta al facebook

28/05/2014

 

Biocultura Barcelona 2014

02/05/2014

 

Visita'ns a Biocultura València

26/02/2014

 

Noves tallarines integrals d'espelta

16/01/2014

 

Bones Festes

27/12/2013

 

Tasta els nostres pistons

04/12/2013

 

L'espelta comença a germinar

28/11/2013

 

Estrena del Facebook de Bonapasta

20/11/2013

 

Bonapasta és notícia

29/08/2013

 

Acaba la sega de l'espelta

01/08/2013

 

Nova recepta d'espaguetis

08/07/2013

 

Nova imatge de Bonapasta

08/04/2013