Bonapasta és notícia

29/08/2013

El diari Bio Eco Actual, publicació gratuïta de consum de producció ecològica, edita una ressenya de Bonapasta en el seu número del mes de setembre. Podeu llegir-la a l’apartat de “La selecció del mes. Els imprescindibles”, d’aquest diari.

En aquest article, el rotatiu assenyala les característiques de Bonapasta que la diferencien d’altres tipus de pasta : la producció ecològica, artesana i de qualitat, i el tancament del seu cicle de conreu i producció dins del territori del Moianès.

Bio Eco Actual va iniciar la seva activitat el mes d’abril, coincidint amb Biocultura Barcelona, amb la voluntat d’oferir al consumidor final informació independent sobre l’actualitat del sector industrial de la producció ecològica. Al llarg d’aquests mesos ha distribuït la seva publicació dins del territori català, i aquest mes de setembre, amplia el seu àmbit al territori estatal afegint a la seva oferta en paper, la seva pàgina web. www.bioecoactual.com

 
 

Tasta les noves varietats de Bonapasta

25/05/2016

 

L'etiquetatge alimentari en profunditat

20/01/2016

 

Segueix el creixement de l'espelta

11/12/2015

 

Segueix l'actualitat de Bonapasta al facebook

28/05/2014

 

Biocultura Barcelona 2014

02/05/2014

 

Visita'ns a Biocultura València

26/02/2014

 

Noves tallarines integrals d'espelta

16/01/2014

 

Bones Festes

27/12/2013

 

Tasta els nostres pistons

04/12/2013

 

L'espelta comença a germinar

28/11/2013

 

Estrena del Facebook de Bonapasta

20/11/2013

 

Nous sacs de farina d'espelta integral

17/10/2013

 

Acaba la sega de l'espelta

01/08/2013

 

Nova recepta d'espaguetis

08/07/2013

 

Nova imatge de Bonapasta

08/04/2013