Nova imatge de Bonapasta

08/04/2013

 

Bonapasta reivindica els seus valors de qualitat, artesanalitat i compromís amb el territori

 

Després d'aproximadament una dècada de vida, aquest mes d'abril, Bonapasta presenta una nova imatge

 

El format inicial, de color vermellós, dóna pas a un paquet a base de taronges i grocs, que pretén posar èmfasi en els valors que sempre han caracteritzat la nostra pasta: la qualitat, l'artesanalitat, la sostenibilitat i el compromís amb el territori.

 

La idea del nou embalatge, és que el consumidor pugui reconèixer a simple vista el cereal amb el que està feta la pasta i també si és blanca o integral. Així doncs, el color de l'etiqueta de la pasta d'espelta és taronja, i la del blat, groga.

 

També es juga amb el color de les lletres de la designació del tipus de pasta que conté el paquet. En cas que sigui integral, està escrit en color marró, mentre que la pasta blanca, té les lletres de color blanc.

 

Per altra banda, i amb la intenció de transmetre la idea de proximitat, en el logo de la Bonapasta apareix el relleu de la vila de Moià, el municipi on es transforma el gra i es produeix la Bonapasta

 

En el marc de la fira Biocultura llancem al mercat sis noves referències de pasta d'espelta blanca, i donarem a conèixer altres canvis de format dels nostres paquets de pasta:

 

- MACARRONS

- ESPAGUETIS

- ESPIRALS

- CABELL D'ÀNGEL

- ESTRELLETES

- LLETRES

 
 

Tasta les noves varietats de Bonapasta

25/05/2016

 

L'etiquetatge alimentari en profunditat

20/01/2016

 

Segueix el creixement de l'espelta

11/12/2015

 

Segueix l'actualitat de Bonapasta al facebook

28/05/2014

 

Biocultura Barcelona 2014

02/05/2014

 

Visita'ns a Biocultura València

26/02/2014

 

Noves tallarines integrals d'espelta

16/01/2014

 

Bones Festes

27/12/2013

 

Tasta els nostres pistons

04/12/2013

 

L'espelta comença a germinar

28/11/2013

 

Estrena del Facebook de Bonapasta

20/11/2013

 

Nous sacs de farina d'espelta integral

17/10/2013

 

Bonapasta és notícia

29/08/2013

 

Acaba la sega de l'espelta

01/08/2013

 

Nova recepta d'espaguetis

08/07/2013